Flytting av kontor

Vi har lang erfaring med kontorflytting. Det er bra for deg fordi vi kan spare deg for mye planlegging og tid. Vi ser hvor vi skal begynne, hvordan det bør gjøres, og hvordan du får brukt de ressursene du har på best mulig måte.

Prosjektledelse

Blir du litt svett bare av tanken på å flytte fra et lokale til et annet? Slapp helt av. Vi har dyktige prosjektledere som gjør dette til en lek. En prosjektleder kan blant annet jkelpe deg med:

  • inventarliste
  • organisere møbeltegninger
  • flyttehjelp etc.

Du vil hele få en komplett oversikt over plan og utførelse slik at gjennomføringen av flytteprosjektet skal gå så smertefritt som overhode mulig.

Montering og demontering av møbler

Å flytte fra et kontor til et annet er ikke bare bare. Møbler må kanskje demonteres og skrues sammen igjen i det nye lokalet. Slikt tar tid, men det kan vi hjelpe deg med slik at det går effektivt for seg! Vi tilbyr levering og montering av nye møbler og inventar til våre bedriftskunder. Vi tilbyr også demontering og montering av brukte møbler og inventar ved flytting av kontor. Vi kan også gi støtte til bedrifter som transporterer gods. Ved denne metoden kan du spare kostnader som oppstår ved overtidsbetaling.

Nedpakking

Enten du ønsker full pakking eller trenger hjelp med deler av flyttelasset, står vi klare til å hjelpe deg. Be om tilbud etter ditt behov.

Kontakt oss